בושם 1881 לאשה מבית צרוטי (Cerruti) – סקירה

בושם 1881 צרוטי

שלום נסיכות יקרות שלי. היום אני הולכת לדבר על בושם 1881 לאשה מבית צרוטי (Cerruti) – ניחוח שהושק בשנת 1995 ומאז עושה חיל ומחזיק בקהל לקוחות נאמן, כנראה בגלל שבאמת מדובר על ניחוח על זמני הרלוונטי היום כמו בעבר.

כבר תקופה שרציתי לכתוב על הבושם הזה, מכיוון שבזמן שהייתי סטודנטית ענייה הוא באמת היה אחד האהובים עלי – גם בגלל המחיר המאד נגיש שלו (נגיע לזה בסוף), וגם בגלל הניחוח המאד מעודן שלו, שהופך אותו מושלם לשימוש יומיומי. או כמו שהוא מתואר: “פרחוני עצי, מעודן אינטימי חושני ואלגנטי”.

וזה מוביל אותי לדבר החשוב – הניחוח.

בושם 1881

בושם 1881 לאשה – הניחוח

בושם 1881 הוא עוד אחד מאותם בשמים עדינים לשימוש יומיומי שניתן להכניס לקטגוריית “ניחוחות סבון”, אותם ניחוחות עדינים שמשדרים רעננות, נינוחות ומכובדות. בתוך הקטגוריה העצומה הזו ניתן למצוא ניחוחות המבוססים על אלדהידים (תרכובת טבעית המוגדרת בתור “כוהל נטול מימן”) עם ניחוח פרחוני – ביניהם בושם שאנל 5 Barynia של הלנה רובינשטיין ובושם ולנטינו הקלאסי (עם הפרזנטורית החדשה ליידי גאגא) – ובקצה היותר עדין של הסקאלה, גם את בושם 1881 של צרוטי.

הניחוח מכיל שילוב של פרחים רבים אבל אני לא חושבת שהייתי מגדירה אותו בתור ניחוח פרחוני. למרות שתו הבסיס שלו הוא של קמומיל טיסאן גרמני, היובש בהרכב שומר עליו מלהפוך ל-“צעיר” מדי ושומר עליו בעולם המבוגרים, והוא לגמרי ניחוח שנשים קלאסיות בשנות ה-30 שלהן יכולות לשים. התווים המובילים הם ברגמוט, פרזיה, מימוזה, ויולט ועץ בלונד, ואני יכולה להישבע שהרחתי שם גם יסמין איפושהו.

בקיצור, אין משהו מלהיב או מסוכן בבושם 1881 של Cerruti, אבל האלגנטיות היבשה שלו הופכת אותו לבושם מתאים לאירועים יומיומיים, למשרד או ללימודים, ולמרות שהוא מתאים לנשים מבוגרות יותר, אני מאד נהניתי ממנו.

ועוד דבר חשוב – למרות שהוא קיים רק בגרסת EDT ולא בגרסת ה-EDP הריח שלו מחזיק המוווווון זמן (ואם את לא מבינה מה הכוונה, הגיע הזמן שתלמדי מה ההבדל בין או דה פרפיום / או דה טואלט). למשך יום שלם לפחות. ועל הבגדים אפילו יותר.

סיפור מצחיק בהקשר הזה – פעם הייתי בדייט ובבוקר שאחרי הבחור שלח לי הודעה שאומרת “אני עדיין מריח אותך”. יכול להיות שהוא ניסה להיות רומנטי, אבל לדעתי פשוט בושם 1881 השתלט לו על התת מודע.

בושם 1881

הבקבוק

רוב הבשמים של Cerruti מיוצרים בצרפת, מה שמעיד על האיכות שלהם, ולכן זו לא הפתעה שהבקבוק מלא בשיק צרפתי, עם עיצוב מינימליסטי בזהב וזכוכית מאט. והקופסא גם היא מהממת, עם גוון אפרסקי רך וקלאסי.

ושוב, עבור או דה טואלט (ומחיר בהתאם) – מדובר על חוויה בהחלט יוקרתית.

מאיפה מזמינים

הבושם הזה נמכר במחיר שבאיזור ה-100 עד 120 שקלים, מה שהופך אותו למאד נגיש, ומושלם בתור מתנה לעצמך אחרי יום קשה!

איפה כדאי לקנות? באתרי האינטרנט הישראליים בד”כ ניתן למצוא במחיר שציינתי. ברשתות הפארם בארץ דווקא ראיתי אותו במחיר יותר גבוה, כך שלא הייתי ממליצה. וכמובן, אהובי הגדול אמזון – אם את תופסת אותו ביום טוב (זאת אומרת יום שיש הנחה שווה על המוצר או קופון), זו הבחירה הכי משתלמת.

וזהו להיום. האם יצא לך להתנסות עם הבושם הזה? אהבת, לא אהבת, מצאת במחיר פצצה? נשמח לשמוע ממך בעמוד הפייסבוק שלנו או בתגובות פה בעמוד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *